Fedezze fel a Mapei Mapefloor CPU+ előnyeit!

Az élelmiszeripar, vegyipar és gyógyszeripar tökéletes padlója a Mapefloor CPU+ felhasználásával.

A Mapei elkötelezett a munkaegészség javításának megvalósításában és a kivitelezéseken használt anyagok egyre környezet és egészség barátibb anyagainak meghonosításában. Ennek eredménye a Mapefloor CPU+ rendszer, ami több módon is szolgálja a felhasználók hasonló céljait.

A Mapei Mapefloor CPU+ egy olyan poliuretán cement termék- és rendszercsalád, amelyet elsősorban az élelmiszeripar és italgyártás, a vegyipar és a gyógyszeripar padlóinak bevonására terveztek:

  • nem szennyezi az élelmiszereket;
  • könnyen fertőtleníthető;
  • Anti-mikrobiális hatás;
  • különböző csúszásállóság;
  • tartósság;
  • ellenáll a mechanikai terheléseknek, vegyszereknek és hősokknak;
  • minimális üzemszünet a telepítéshez.

A Mapefloor CPU+ megkötése után eggyé válik a beton aljzattal, ami ez utóbbinak olyan egyedi tulajdonságokat kölcsönöz, amelyek tökéletesen megfelelnek az élelmiszer- és italgyártás, a vegyipar és a gyógyszeripar igényeinek.

Egységesített alapanyag rendszer és csomagolás

Míg a korábbi rendszernél az egyes alkotóelemek / A-B-C komponens és színezőanyag / eltérő kiszerelésben és csomagolásban voltak, ezért a rendszer nem volt átjárható, cserélhető. 

Ez eredményezte azt, hogy a különböző alkotóelemek szavatosságukat vesztették, és csak a megsemmisítés lehetett az egyetlen hulladék kezelési mód, mind a megrendelőknél, mind a forgalmazónál. 

Kevesebb cikkszám

A termékek megrendelésétől a helyszíni kezelésig csökkent a tévedés veszélye az egységesített alapanyag rendszernek köszönhetően. 

Ezért a tévesztés és téves keverék összeállításának lehetősége jelentőségteljesen csökkent. 

Folyadék alapú színezés

A por alapú színező termékek a munkaerőt terhelő szálló por miatt már veszélyessé válhatott, ha valaki nem használt megfelelő védőeszközöket. 

Ezért az új receptúra 0,23 literes folyadék alapú pasztája töredékére csökkentette a szálló por mennyiségét az anyag összekeverési fázisában  

Megnövekedett színválaszték

Az új termékcsalád már 7 színben is elérhető, ezért az egyes munkaterületek színekkel könnyebben elhatárolhatóak, valamint az esztétikai hangsúlyosabbá tehető, a magas műszaki tartalom csökkenése nélkül. 

Közel hasonló tömegű teljes kiszerelés

A kivezetett termékcsalád egyes kevert komponensei akár 40 kg terhelést is jelentettek a kivitelezők izmaira, ízületeire. 

Ezt lecsökkentve, maximum 29 kg / Mapefloor CPU+ MF / emelési terhelést jelent a komponensek elegye. 

Ez teljesen megfelel a munkahelyi egészségügyi irányoknak, és csökkenti a dolgozót érő baleset előfordulását.